Salsa La Mixtura

SALSA LA MIXTURA GAAT NAAR DE JUNGLE

Vanaf 4 september a.s. zal Salsa La Mixtura, in partycentrum de Jungle,  van start gaan met de lessen Salsa – Bachata voor beginners en intermediate. Daarnaast zullen wij ook diverse workshops organiseren varierend van Kizomba, Bachatango, Salsa de Cubana, Zouk Love en nog veel meer. 

Quanta costa

Natuurlijk niet geheel onbelangrijk wat zijn de kosten per cursus. En hier zit de verrassing wij van Salsa La Mixtura werken namelijk niet met kosten per cursus maar met een abonnement. Je koopt een abonnement met een opzegtermijn van een maand voor slechts € 30 per persoon. 

Met dit abonnement mag je zowel de cursus Salsa voor beginners als Bachata volgen. Heb je bijvoorbeeld het niveau van Salsa Intermediate maar ken je nog niet de Bachata dan mag je die ook volgen. Maar dat is nog niet alles je mag met je abonnement ook de cursussen, op jouw niveau, volgen op de andere locaties waar wij les geven.  

Koppels

Zijn we er dan Nee want als je nog nooit bij Salsa La Mixtura hebt gedanst en je schrijft je in als koppel, dan betaal je de eerste maand samen slecht € 30. Wil je je inschrijven meld je dan nu aan en dans met ons mee, tot ziens

Kees en Nevinha

Lokatie