Aanmelden Basis Salsa – Bachata Zomercursus

Leuk dat je mee gaat doen aan deze cursus, al zeggen wij het zelf een hele goede keus. Veel tevreden cursisten gingen je voor, laten wij samen er wat moois van maken.

Salsa La Mixtura

Betaling en voorwaarden

Je kan de cursus online met Ideal betalen.

De duur van de cursus(sen) is 4 weken

Lesavond vrijdag, 19.30 uur tot 21.30 uur

De cursus wordt gegeven in het “Strandthuys op het Lutje” aan het Lutjestrand, Westerland

Vragen over je aanmelding?

Heb je vragen over je aanmelding , dan kan je ons telefonisch bereiken op:

 +31 (06) 3074 9202 / 0685865469

Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in, kom je met een partner dan moet deze zich apart aanmelden
Informatie cursus

cursusgeld:

Het cursusgeld is voor beide lesuren ongeacht of je aan één of beide lesuren meedoet, de prijs is per persoon kom je met een partner dan moet die zich apart aanmelden.

Doel:

Naast het leren van de basis van de Salsa en de Bachata willen wij je ook een verlenging van het zomergevoel geven, vandaar de keuze voor de locatie aan het Lutjestrand. Het enige wat we nodig hebben is de medewerking van het weer en wij doen de rest. 

Dit is nog niet alles:

Als je deze cursus hebt gevolgd zijn wij ervan overtuigd dat je, als je dat zou willen, bij ons in Purmerend of Den Helder zo kan instromen bij de vervolg lessen. Wil je daar meer over weten kijk dan verder op deze website, of stel je vraag voor of na afloop van de lessen.

Kwaliteit

De kwaliteit van de lessen zijn van een hoog niveau waarin wij je stapsgewijs de basis van leren. Wij besteden zowel aandacht aan de techniek maar ook aan bijvoorbeeld de lady styling.

Vervolg

Kan ik na de basiscursus verder, ja dat kan op de zondag-  maandag- en dinsdagavond geven wij in Purmerend en Den Helder les voor gevorderden. Ook deze lessen zijn van een hoog niveau en goede kwaliteit.

Tot ziens bij de les, Kees en Nevinha

La Mixtura Dance Company

Je docenten Kees en Nevinha