OVER ONS

Over La Mixtura Dance Company

Wat is La Mixtura Dance Company ? LMDC is een dynamische dansschool voor salsa, zouk, bachata, kizomba, samba, axè en merengue in Purmerend.
La Mixtura Dance Company is opgericht in februari 2002 onder de naam La Mixtura door het “mix-koppel” Nevinha (Brazilië) en Kees (Holland) in het centrum van Purmerend. Sinds kort heten wij La Mixtura Dance Company.
Nevinha & Kees zijn gedreven door passie voor dans en muziek en zijn dè promoters voor salsa en zouk in Purmerend en omstreken. LMDC was ook de eerste en enige die de zouk in Purmerend heeft geïntroduceerd. LMDC kenmerkt zich door goed opgebouwde lessen, lestechnieken, persoonlijke begeleiding, gezelligheid en lol tijdens de lessen. Daarbij komt ook dat LMDC een speciale doceer techniek heeft waardoor het voor elke cursist makkelijker wordt om de salsa, zouk en bachata te leren.
Vele cursisten hebben in de loop der jaren veel plezier beleefd aan de salsa- en zouklessen bij Nevinha & Kees.
Dit was zelfs zo een succes dat verschillende cursisten van La Mixtura Dance Company nu zelf lesgeven of hebben gegeven.
Enkele Voorbeelden : (Oscar & Monique, Ben & Cathy bij Jazz of Zo, Anne bij Ritmo Rico en Roël & Patricia bij de stichting welzijn of een eigen dansschool zijn begonnen (Dances2love).

Ons lijfspreuk is “door te dansen leer je dansen”.